K. Achel VV B - Sp. Grote Brogel 2-0

Ook een wedstrijd tegen een donkerrode lantaarn moet gespeeld worden. Groen-wit kreeg al na 5 minuten een waarschuwing toen Hendrickx mocht aanleggen maar voor de rest waren de kansjes en het veldoverwicht voor de thuisploeg. Het knietje van Fons Van Den Broek, op de lat, had een beter lot verdiend maar het was toch een half uur wachten vooraleer het Achels overwicht werd omgezet in een doelpunt. Michiel Umans, nauwelijks 5 minuten op het veld, knalde met een strak afstandsschot zijn ploeg op een verdiende voorsprong (30’). Grote Brogel kreeg vlak voor de pauze nog een dot van een kans maar Gijbels miste compleet zijn schot.
In de 2de helft hetzelfde spelbeeld. Iets na het uur zette Kevin Hermsen met een achterwaartse kopbal aan de eerste paal, op voorzet van Oscar Lauwers, de geruststellende dubbele voorsprong op het scorebord (65’ 2-0). Een hoofdrol was weggelegd voor bezoekend doelman Bart Kerkhofs die met een serie knappe reddingen o.a. Fons Van Den Broek, Jordi Cox en Kevin Hermsen van een doelpunt hield en daarmee voorkwam dat de score hoger opliep.
Al bij al een logische en verdiende driepunter voor groen-wit.
Doelpunten:
30’ 1-0  Michiel Umans
65’  2-0 Kevin Hermsen