K. Achel VV A - Torpedo Hasselt A 2-0

Een ogenschijnlijk droge thuisoverwinning voor de thuisploeg maar groen-wit had meer dan de handen vol aan een sterk Torpedo Hasselt dat zijn 3de plaats in de rangschikking niet gestolen heeft.
Torpedo schoot ook het sterkst het de startblokken. Vandecaetsbeek kopte al na 5 minuten een voorzet in de winkelhaak, maar gelukkig voor de thuisploeg vanuit buitenspelpositie. Groen-wit herstelde wel het evenwicht maar mocht toch een zucht van opluchting slaken nadat Henrioulle tot 2 keer toe de kans liet liggen om zijn ploeg op voorsprong te trappen. Achel VV kon één keer dreigen via een schot van Jeroen Janssens (12’) maar kende pech toen Lennert Vos een voorzet van Ivan Rosario op de paal devieerde (30’).  Na de pauze werd de wedstrijd intenser maar de staat van het veld liet geen vlot combinatievoetbal toe. Een knappe aanval van Torpedo op de rechterflank eindigde met een dot van een kans voor Theunis maar doelman Wouters behoedde met een knappe redding zijn ploeg voor een achterstand (72’). Groen-wit reageerde via een snelle Ivan Rosario die Giovanni Dors in stelling bracht maar nu was het de Hasseltse doelman Meykens die redding bracht (74’). Het was wachten tot 10 minuten voor tijd. Een knappe dribbelactie van linksback Niels Vandebroek resulteerde in een gemeten voorzet die aan de 2de paal door de mee opgerukte rechtsback Jeroen Janssens werd binnengeduwd (81’ 1-0). En enkele minuten later was het boeken dicht voor Torpedo. Een verre uittrap van de Achelse doelman verraste de bezoekende verdediging en een koelbloedige Joop Daniëls duwde de dubbele voorsprong onder een kansloze doelman binnen (84’  2-0).
Doelpunten:
81’  1-0 Jeroen Janssens
84’  2-0 Joop Daniëls