De recentste berichten

K. Achel VV A – Weerstand Koersel A   4-0

K. Achel VV A – Weerstand Koersel A 4-0

Het aangename lenteweer en de topaffiche tegen naaste achtervolger Koersel vormde  alvast de gedroomde omkadering voor groen-wit om op eigen veld het kampioenschap binnen te halen. Maar na het mindere vertoon van vorige week was (…)

K. Achel VV B – Excelsior Hamont  0-1

K. Achel VV B – Excelsior Hamont 0-1

De derby tegen de buren van Excelsior bracht vanavond best veel belangstelling op de been.  Afgaande op de klassering en de walk-over van de heenmatch, leken de kansen van groen-wit beperkt, maar op het veld was daar weinig van (…)

K. Achel VV A – SV Herkol  3-0

K. Achel VV A – SV Herkol 3-0

De wedstrijd startte met een minuut stilte n.a.v. het overlijden van de schoonvader van onze voorzitter Vital Davids. Groen-wit verliest hiermee een gedreven en fervent supporter.   Florin Theuwis had de wedstrijd al heel snel (…)

K. Achel VV B - Sp. Grote Heide 0-0

K. Achel VV B - Sp. Grote Heide 0-0

Het burenduel leverde een pittige strijd op waar beide ploegen elkaar geen duimbreed toegaven. Uitgespeelde doelkansen waren er amper te bespeuren en het doelgevaar moest aan beide kanten komen van enkele hoekschoppen en vrije (…)

K. Achel VV B - Sp. Grote Brogel  2-0

K. Achel VV B - Sp. Grote Brogel 2-0

Ook een wedstrijd tegen een donkerrode lantaarn moet gespeeld worden. Groen-wit kreeg al na 5 minuten een waarschuwing toen Hendrickx mocht aanleggen maar voor de rest waren de kansjes en het veldoverwicht voor de thuisploeg. (…)

K. Achel VV A – Bregel Sport  5-1

K. Achel VV A – Bregel Sport 5-1

Van meet af aan trok groen-wit richting het bezoekend doel waar een technisch vaardig Bregel hen opwachtte. Het leverde in de aanvangsfase geen grote kansen op voor de thuisploeg en  het was bovendien opletten voor de (…)

Steun onze U12: koop een sjaal !

Steun onze U12: koop een sjaal !

De spelers van de U12 van Achel V.V. gaan met Pinksteren op toernooi naar Oostende. Om de kosten wat te drukken, verkopen ze mooie sjaals van Achel V.V. En dat voor een prijsje van 15 euro. Interesse?! Ze zijn te verkrijgen in de (…)

K. Achel VV B - KFC Ham United  0-1

K. Achel VV B - KFC Ham United 0-1

De wedstrijd kwam moeilijk op gang met 2 ploegen die wel wilden maar er amper in slaagden om doelgevaar te creëren. Pas na een half uur waren er 2 uitstekende mogelijkheden voor Hamspeler Sole maar hij faalde in de afwerking. Zo (…)

Welkom op ons Paastornooi !

Welkom op ons Paastornooi !

Ons jaarlijks Paastornooi gaat ook dit jaar weer door op De Siggert !

K. Achel VV A – Torpedo Hasselt A 2-2

K. Achel VV A – Torpedo Hasselt A 2-2

Al meteen in de eerste minuut was het alle hens aan dek in de Achelse verdediging maar nadien nam groen-wit het heft in handen. Jeroen Janssens, vandaag in de voorste linie, was er dichtbij met een afgeblokte bal (13’) maar een (…)