Nieuws

De recentste berichten

K. Achel VV A  -  KFC Alken A 3-1

K. Achel VV A - KFC Alken A 3-1

Groen-wit nam een vliegende start. Knap voorbereidend werk van Joop Daniëls bracht de bal via tussenstation Andy Peeters in de voeten van Axel Maes die de vroege voorsprong tegen de netten prikte (5’ 1-0). Enkele minuten later (…)

K. Achel VV B – KRC Peer B 3-2

K. Achel VV B – KRC Peer B 3-2

Groen-wit was niet bij de les in het eerste kwartier en liep al snel achter de feiten aan. Al na twee minuten mocht een bezoekende aanvaller op rechts al te gemakkelijk voorbrengen en Winters kon eenvoudig binnentikken (2’ 0-1). (…)

MATCHDAY !!!

MATCHDAY !!!

Titelwedstrijd 1ste seizoenshelft U21 op zaterdag 19 november 14u30 Achel V.V. – F.C. Eksel. Supporters op post ! Forza Achel !!!!!!!!!!!!!

K. Achel VV A - Park Houthalen 1-0

K. Achel VV A - Park Houthalen 1-0

Opnieuw een talrijk opgekomen publiek voor de topper tussen het hoog geklasseerde Park Houthalen en een fel gehavend groen-wit dat een bewogen week achter de rug heeft. Trainer Van Hout verliet onverwacht de club en wordt (…)

Aanspreekpersoon Integriteit (API)

Aanspreekpersoon Integriteit (API)

Mijn naam is Sam Follon. Ik ben de Aanspreekpersoon Integriteit (Club-API) van voetbalclub Achel VV. Als speler, ouder, trainer, bestuurder of andere vrijwilliger van onze voetbalclub kan je bij mij als Club-API terecht met een (…)

Nieuwe trainer

Nieuwe trainer

Achel V.V. bereikte een akkoord met Benny Lunenburg (ex-Dessel Sport) als nieuwe T1 ter vervanging van Jan Van Hout die enkele dagen geleden de club verliet voor Witgoor Sport. Voor Benny Lunenburg is het een terug thuiskomen op (…)

K. Achel VV B – Sp. Ellikom 2-2

K. Achel VV B – Sp. Ellikom 2-2

Voor groen-wit kon de wedstrijd niet beter beginnen. Al na 5 minuten leverde Kevin Hermsen vanop links een gemeten voorzet af op het hoofd van Bert Van Den Dungen die de thuisploeg meteen op rozen zette (5’ 1-0). Wat volgde was (…)

K. Achel VV A  -  SV Herkol 0-1

K. Achel VV A - SV Herkol 0-1

SV Herkol heeft op zijn minst gezegd een bewogen week achter de rug en moest noodgedwongen afscheid nemen van een aantal spelers. Wie echter op voorhand dacht vanavond een ontredderde ploeg aan te treffen, kwam bedrogen uit. De (…)

Noteer alvast in je agenda!

Noteer alvast in je agenda!

Achel V.V. organiseert haar 2de diner-seats op zaterdag 26 november voorafgaandelijk aan de thuiswedstrijd tegen F.C. Alken. Meer info volgt.

K. Achel VV B – K. Neeroeteren FC   2-1

K. Achel VV B – K. Neeroeteren FC 2-1

Alle goede bedoelingen ten spijt, maar groen-wit vond lange tijd geen gaatje in de oranje afweer. Pas na 25 minuten was er een knappe actie van Raf Theunissen op links die Kevin Hermsen bereikte. Kevin kapte zich knap vrij maar (…)