De recentste berichten

K. Achel VV B - K. Sp. Wijchmaal  2-4

K. Achel VV B - K. Sp. Wijchmaal 2-4

In een spectaculaire eerste helft openden de bezoekers al vroeg de score toen Mirtic na een knappe 1-2 door de Achelse verdediging sneed en doelman Noels kansloos liet (8’ 0-1). Groen-wit reageerde met prima mogelijkheden voor (…)

K. Achel VV B - Verbroedering Lommel  4-2

K. Achel VV B - Verbroedering Lommel 4-2

Weinig zuurstof in de lucht en uitzonderlijke hoge temperaturen bij aanvang van de eerste thuismatch op de Siggert voor onze neo-derdeprovincialer. Topschutter Kevin Hermsen leverde al na 2 minuten een loeier af die door de (…)

K. Achel VV A - Turkse Rangers 3-0

K. Achel VV A - Turkse Rangers 3-0

Op de Siggert stond met de komst van Turkse Rangers op de eerste speeldag al meteen een topper op de agenda. Het erg ambitieuze Turkse Rangers brengt na drie opeenvolgende promoties opnieuw een indrukwekkend ogende selectie op (…)

Eurocup 2023

Eurocup 2023

Eurocup 2023: u was geweldig !  Kijk in het menu bij de fotoalbums 'Eurocup 2023' voor alle foto's. 

K. Achel VV B – H. Wijshagen  9-2

K. Achel VV B – H. Wijshagen 9-2

Onder een mild lentezonnetje en het goedkeurend oog van haar supporters en de medespelers van de A-ploeg, maakte kampioen Achel B er op de slotdag van de competitie nog een heus doelpuntenfestival van. Na amper 2 minuten mocht (…)

K. Achel VV A  -  Torpedo Hasselt A  2-0

K. Achel VV A - Torpedo Hasselt A 2-0

Een ogenschijnlijk droge thuisoverwinning voor de thuisploeg maar groen-wit had meer dan de handen vol aan een sterk Torpedo Hasselt dat zijn 3de plaats in de rangschikking niet gestolen heeft. Torpedo schoot ook het sterkst het (…)

Trainer Lunenburg verlaat Achel V.V.

Trainer Lunenburg verlaat Achel V.V.

"Sporting Hasselt stelt nieuwe coach aan en die heeft grootse plannen met de club" https://www.hbvl.be/cnt/dmf20230421_95155740 Met pijn in ons groen-witte hart, maar we wensen Benny heel veel succes !

Achel B kampioen !

Achel B kampioen !

K. Achel VV B –  KFC Eksel B   2-0 Veel belangstelling langs het veld voor deze kampioenenwedstrijd tussen de 2 beste ploegen van 4de provinciale C. Achel VV B kreeg vanavond de gelegenheid om op eigen veld de titel binnen te (…)

K. Achel VV A  -  KSK Meeuwen A  4-0

K. Achel VV A - KSK Meeuwen A 4-0

Groen-wit begon met veel dreiging aan de wedstrijd en de bezoekers trokken zich noodgedwongen ver terug op de eigen helft. Lennert Vos leverde op het kwartier een gevaarlijke vrije trap af richting benedenhoek maar doelman Geelen (…)

Brunch

Brunch

Beste sportvrienden, het voetbalseizoen loopt stilaan ten einde. Op zondag 23 april spelen we om 15u00 onze laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie tegen Torpedo Hasselt. Een echte topaffiche, want onze wedstrijden (…)