Nieuws

De recentste berichten

We nodigen jou uit!

We nodigen jou uit!

Kom je eens mee trainen? Leuk! 

Kampioen! K. Achel VV A – KFC Eksel A  2-0

Kampioen! K. Achel VV A – KFC Eksel A 2-0

De buit is binnen. Eén mei 2022 is een historische dag geworden in de annalen van de clubgeschiedenis : groen-wit kroont zich tot beste ploeg van de provincie Limburg dankzij een vlotte 2-0 overwinning op de slotdag van een (…)

Paastornooi 2022

Paastornooi 2022

Klik hier voor meer foto's van ons Paastornooi. https://www.achelvv.be/foto-albums/paastornooi-2022/

K. Achel VV B - GS Bree-Beek B  2-0

K. Achel VV B - GS Bree-Beek B 2-0

Bert Van Den Dungen kende al vroeg in de wedstrijd pech met een kopbal op de deklat (4’), de start van een zwierig Achels wedstrijdbegin waarin groen-wit na 17 minuten verdiend op voorsprong kwam toen Yento Hendriks in de diepte (…)

Tijd voor een brunch

Tijd voor een brunch

Beste sportvrienden, op zondag 1 mei sluiten we dit fantastisch voetbalseizoen af met de thuiswedstrijd tegen FC Eksel. Zijn we dan kampioen of net niet, of kunnen we die dag zelf nog kampioen worden… wie zal het zeggen. In ieder (…)

K. Achel VV A – GS Bree-Beek A  4-1

K. Achel VV A – GS Bree-Beek A 4-1

Een heuse topper vanavond op de Siggert waar leider Achel VV het 3de geklasseerde GS Bree-Beek ontving, dat op nauwelijks 2 punten volgde. Veel volk dus op en naast de tribunes en die zagen twee ploegen die elkaar geen duimbreed (…)

K. Achel VV B – Sp. Ellikom 2-0

K. Achel VV B – Sp. Ellikom 2-0

Zonder groots voetbal te brengen, was het toch de thuisploeg die de wedstrijd controleerde maar kansen waren schaars. Boris Coppens snelde al vroeg in de wedstrijd (9’) alleen richting de Ellikomdoelman maar besloot wat te (…)

K. Achel VV A – KVV Zepperen-Brustem  3-0

K. Achel VV A – KVV Zepperen-Brustem 3-0

Groen-wit kende een aarzelende start maar bij de eerste kans was het meteen raak. Ivan Rosario zette zich door op rechts en schilderde de bal netjes op het hoofd van de hoog opverende Kenneth Ulenaers die de bal – volgens het (…)

K. Achel VV B – FC Maasland NO B   2-1

K. Achel VV B – FC Maasland NO B 2-1

Groen-wit begon behoorlijk zwak aan de wedstrijd tegen het laag geklasseerde FC Maasland NO en kreeg na 18 minuten de rekening gepresenteerd. De bezoekers mochten op links tot 3 keer toe een hoekschop nemen en bij de 3de was het (…)

Geen Eurocup voor Achel V.V.

Geen Eurocup voor Achel V.V.

Beste clubleden en sympathisanten van K. Achel V.V. Wij hebben vandaag het trieste nieuws vernomen dat het internationale Euro-Cup Tornooi Hamont-Achel dit jaar, omwille van het teleurstellend aantal inschrijvingen (corona zal (…)