K. Achel VV B – H. Wijshagen 9-2

Onder een mild lentezonnetje en het goedkeurend oog van haar supporters en de medespelers van de A-ploeg, maakte kampioen Achel B er op de slotdag van de competitie nog een heus doelpuntenfestival van.
Na amper 2 minuten mocht Kevin Hermsen, al dan niet vanuit buitenspelpositie, op de rechterflank voorzetten en Joey Soers kon aan de 2de paal binnentikken (1-0). Wijshagen voetbalde vrank en vrij mee maar liet via Casters en Vandebroek toch een paar doelrijpe kansen liggen. Na ruim een kwartier copieerde de thuisploeg het eerste doelpunt met een actie van Hermsen op de rechterflank, gevolgd door een afgemeten voorzet die door Joey Soers aan de 2de paal werd binnengeduwd (17’ 2-0). Enkele minuten later zorgde Snoeks voor de verdiende aansluitingstreffer (21’ 2-1). Net voor de pauze trapte Kevin Hermsen op aangeven van Jorne Meurkens het 3de Achels doelpunt (42’ 3-1) tegen de touwen. Kort na de pauze zorgde Casters  opnieuw voor een bezoekende aansluitingstreffer (53’ 3-2) maar met 3 doelpunten op tien minuten zette groen-wit orde op zaken. Yento Hendriks verraste zijn tegenstrever en mocht van dichtbij de hoek uitkiezen (55’ 4-2). Enkel minuten later was het de beurt aan Jorne Meurkens om zijn doelpuntje mee te pikken (60’ 5-2). Jarno Verberne mocht vanuit een scherpe hoek aanleggen en  doelman Bongaerts zag de bal tussen zijn benen in doel verdwijnen (65’ 6-2). Een onbaatzuchtige Kevin Hermsen dribbelde zich op snelheid richting doel maar legde gepast af op Jarno Verberne die aan de 2de paal zijn 2de van deze namiddag binnentrapte (75’ 7-2). Het Wijshagense kalf was dan allang verdronken maar ook Kevin Hermsen trapte van dichtbij  nog zijn 2de doelpunt van de wedstrijd binnen (80’ 8-2) en kroont zich met 34 doelpunten officieel topschutter van de reeks! De ingevallen Sander Happé legde tenslotte, weer op aangeven van Kevin Hermsen, de eindstand vast (88’ 9-2).
Doelpunten:
2’   1-0 Joey Soers
17’ 2-0 Joey Soers
21’ 2-1 E. Snoeks
42’ 3-1 Kevin Hermsen
53’ 3-2 T. Casters
55’ 4-2 Yento Hendriks
60’ 5-2 Jorne Meurkens
65’ 6-2 Jarno Verberne
75’ 7-2 Jarno Verberne
80’ 8-2 Kevin Hermsen
88’ 9-2 Sander Happé