K. Achel VV B - Verbroedering Lommel 4-2

K. Achel VV B - Verbroedering Lommel 4-2


Weinig zuurstof in de lucht en uitzonderlijke hoge temperaturen bij aanvang van de eerste thuismatch op de Siggert voor onze neo-derdeprovincialer. Topschutter Kevin Hermsen leverde al na 2 minuten een loeier af die door de handen van een verraste doelman Hermans in hoekschop verdween. Maar Verbroedering Lommel reageerde en via een knappe combinatie glipte Maes randje buitenspel door de Achelse verdediging en ondanks de handreflex van doelman Seppe Noels stuiterde de bal over de doellijn (6’ 0-1).  Groen-wit reageerde via een snelle Kevin Hermsen op rechts maar Kjeld Coppens trapte de eerste wenkende kans (voorlopig nog )hoog over (8’). Leuk begin van de wedstrijd waarin de thuisploeg helaas al meteen op achtervolgen was aangewezen. Na 25’ verraste een afgeweken vrijschop van Maxim Schouteden de Lommelse doelman en Kjeld Coppens was er als de kippen bij om de rebound binnen te trappen (25’ 1-1)).  Nauwelijk 5 minuten later werd een dribbelende Maxim Schouteden tegen de achterlijn maar in de rechthoek onderuit gehaald. De bal ging op de stip en Kevin Hermsen trapte genadeloos binnen (29’ 2-1).
Na de pauze ging de thuisploeg op haar elan verder. Het mooiste doelpunt van de avond begon bij doelman Noels die via Fons Van De Broek op de rechterflank Kevin Hermsen vond. Kevin liet zijn tegenstander ter plaatse en zijn gemeten voorzet werd aan de 2de paal binnengetikt door de goedgevolgde Kjeld Coppens (49’ 2-1). Op het uur weer dezelfde tandem : een pijlsnelle Hermsen op rechts, lage voorzet en dit keer knap binnengegleden, alweer door Kjeld Coppens (58’ 4-1) die zijn derde doelpunt van de avond op het scorebord zette. De wedstrijd leek gespeeld maar groen-wit liet de tegenstander te snel terug in de wedstrijd komen. Na onnodig balverlies op het middenveld kwam bezoeker Oxinoudis in kansrijke positie en tegen diens schot had de Achelse doelman geen verhaal  (64’ 4-2).  Verbroedering Lommel bleef het laatste half uur jagen op de aansluitingstreffer maar creëerde nauwelijks uitgespeelde kansen ; de thuisploeg daarentegen loerde op de counter maar kon ook niet verder uitlopen. Al bij al een mooie en verdiende overwinning voor de jongens van trainer Jef Henckens. Achel VV B kan na 2 wedstrijden alvast een perfect rapport voorleggen.
Doelpunten:
6’   0-1  W.Maes
25’ 1-1  Kjeld Coppens
30’ 2-1  Kevin Hermsen
49’ 3-1  Kjeld Coppens
57’ 4-1  Kjeld Coppens
64’ 4-2  A. Oxinoudis
Ploegopstelling Achel VV:
Seppe Noels, Seppe Joosten, Mathijs Hendriks, Maxim Schouteden, Joey Soers, Milan Vossen (71’ Brent Stelten) , Raf Theunissen (90’ Christof Kauffmann), Jarno Verberne (46’ Fons Van Den Broek), Ulas Arslanoglu, Kevin Hermsen, Kjeld Coppens (84’ Boris Coppens)
Eveneens vanavond gespeeld  (1ste  prov. ):
Weerstand Koersel A  – K. Achel VV A    uitslag:  1-1 
Volgende wedstrijd op zaterdag 16 september om 19u30:
1ste prov.:    Bregel Sport - K. Achel VV A
3de prov. :    K. Achel VV B – K. Sporting Wijchmaal


K. Achel VV B  -  Verbroedering Lommel   4-2
NIEUWSNIEUWSNIEUWS
NIEUWSNIEUWSNIEUWS