K. Achel VV A – KVK Beringen 5-2

K. Achel VV A – KVK Beringen 5-2


Een doorweekte zompige grasmat, wind en voortdurende regen, dat waren de alles behalve aangename omstandigheden waarin groen-wit en KVK Beringen elkaar vanavond op de Siggert partij gaven. Vlotte combinaties waren bijgevolg zeldzaam maar de thuisploeg kwam al snel op voorsprong.  Nick Pinxten legde de bal panklaar voor Andy Peeters en die trapte de bal hoog tegen de touwen (9’ 1-0).  Aan de overzijde verkeek doelman Ian Wouters zich bijna op een hoge doorglijdende bal maar de bezoekers kwamen even later toch langszij toen de bal na hoekschop voor de voeten van Er Cemal Erkam belandde die hoog in de verste hoek binnentrapte (28’ 1-1). 
Na de koffie zette groen-wit kordaat orde op zaken. Jarrit Agten bracht na een mooie combinatie vanop rechts de bal voor doel en Ivan Rosario zorgde aan de 2de paal voor een nieuwe Achelse voorsprong (47’ 2-1). KVK reageerde met een gevaarlijkse poeier van Hulsmans op de vuisten van de Achelse doelman. Even later stuurde Florin Theuwis met een afgemeten steekbal Axel Maes richting het Beringse doel en Axel schoof beheerst de bal voorbij doelman Van Dael (55’ 3-1). En de thuisploeg stoomde door. Jarrit Agten vond op rechts de vrijstaande Florin Theuwis en diens strakke lage voorzet werd door Andy Peeters in één tijd tegen de touwen gewerkt (60’ 4-1).  De wedstrijd leek gespeeld maar de bezoekers waren nog niet uitgeteld. Luttele minuten later milderde Hulsmans met een fraaie volley vanop de grote rechthoek (64’ 4-2) en er bleef een attent groen-wit nodig bij de gevaarlijke Beringse hoekschoppen. Toch kwam groen-wit niet meer in de problemen en bleven de beste kansen voor de thuisploeg. Florin Theuwis nam ruim tien minuten voor tijd alle twijfel weg toen hij na assist van Max Spreuwers randje grote backlijn knap rond zijn as draaide en de bal laag naast de linkerpaal binnenknalde (78’ 5-2). Al bij al nog een ruime en verdiende overwinning voor groen-wit, ondanks de zware omstandigheden vanavond.
Doelpunten:
9’   1-0 Andy Peeters
28’ 1-1 Er Cemal Erkam
47’ 2-1 Ivan Paulino Rosario
53’ 3-1 Axel Maes
60’ 4-1 Andy Peeters
64’ 4-2 Dries Hulsmans
78’ 5-2 Florin Theuwis

Ploegopstelling Achel VV: Ian Wouters, Jeroen Janssens (78’ Maxim Schouteden) , Jarrit Agten, Niels Vanhelden (78’ Lars Gevers), Jasper Vandebroek, Niels Vandebroek, Nick Pinxten, Axel Maes, Ivan Paulino Rosario (69’ Max Spreuwers), Andy Peeters (81’ Karel Engelen), Florin Theuwis 
Eveneens vanavond gespeeld (3de prov. B) :  K.Lutlommel VV – K. Achel VV B   5-1
Wedstrijden komend weekend:
1ste prov.: Zaterdag 25 november a.s. om 20u00:  GS Bree-Beek A  -  K. Achel VV A
3de prov. B : zaterdag 25 november a.s. om 19u30:  K. Achel VV B – Kab. Opglabbeek A


K. Achel VV A –  KVK Beringen    5-2
NIEUWSNIEUWSNIEUWS
NIEUWSNIEUWSNIEUWS