K. Achel VV A – KSK Meeuwen 3-1

K. Achel VV A – KSK Meeuwen 3-1


Een hapklaar brokje voor de leider dat vanavond rode lantaarn KSK Meeuwen op bezoek kreeg? Allesbehalve, groen-wit vond geen gaatje in de stugge bezoekende afweer. Een afstandsschot van Axel Maes (15’) gevolgd door een kopbal van Niels Vandebroek die door doelman Geelen over de lat werd geduwd, was het enige gevaar dat groen-wit liet optekenen. De eerste keer dat de bezoekers de neus aan het venster staken, was meteen raak. Willems zette met een slim steekpasje dwars door de Achelse verdediging, Rogiers op weg naar het Achelse doel die Ian Wouters omspeelde en de bal in het lege doel legde (23’ 0-1). Op het half uur kon Axel Maes een voorzet van de mee opgerukte Jeroen Janssens aan de 2de paal net niet verzilveren maar groen-wit kwam nog goed weg toen Willems op voorzet van Reumers de wenkend kans niet binnen het kader kreeg (41’).
De Achelse blitzstart na de koffie werd al snel beloond. Een offensieve Nick Pinxten draaide de bal na een knappe één-twee met Axel Maes mooi in de verste hoek binnen (51’ 1-1). Maar een vervolg kwam er niet. Ondanks verwoede pogingen vond de thuisploeg geen openingen in de Meeuwense verdedigingsgordel. In het slotoffensief werd Nick Pinxten nog de frontlinie ingestuurd maar stilaan had menig supporter zich al neergelegd bij een zuur puntenverlies. Maar dat was buiten Lars Gevers gerekend, die in de slotminuten de bal net buiten de grote backlijn kreeg toegespeeld en die zonder pardon onder de lat tegen de touwen kegelde (89’ 2-1). Axel Maes legde nauwelijks een minuutje later met een lage schuiver de eindstand vast (90’ 3-1). 
Doelpunten:
23’  0-1  Lennert Rogiers
51’  1-1  Nick Pinxten
89’  2-1  Lars Gevers
90’  3-1  Axel Maes
Ploegopstelling Achel VV: Ian Wouters, Jeroen Janssens (75’ Maxim Schouteden) , Jarrit Agten, Lars Gevers, Jasper Vandebroek, Niels Vandebroek, Nick Pinxten, Axel Maes, Florin Theuwis (61’ Ivan Rosario) , Andy Peeters (88’ Niels Vanhelden) , Jasper Vandersanden (75’ Max Spreuwers)
Eveneens vanavond gespeeld (3de prov. B) :  E. Louwel A  -  K. Achel VV B   3-2
Volgende wedstrijden:
-zaterdag 3 februari om 19u30 (1ste prov. ):  KFC Helson-Helchteren  - Achel VV A
-zaterdag 3 februari om 19u30 (3de prov. B) :  Achel VV B – SLW Maaseik


K. Achel VV A –  KSK Meeuwen  3-1
NIEUWSNIEUWSNIEUWS
NIEUWSNIEUWSNIEUWS