K. Achel VV A – KFC Park Houthalen 3-0

K. Achel VV A – KFC Park Houthalen 3-0

K. Achel VV A –  KFC Park Houthalen   3-0
Vlotte en duidelijke overwinning voor groen-wit dat al na 5 minuten een eerste maal de neus aan het venster stak. Een kwieke Florin Theuwis snelde de linkerflank af en zijn lage voorzet werd door Ivan Rosario -vooralsnog - hoog overgeknald. Even later zette Andy Peeters met een slim steekpasje Jarrit Agten richting het bezoekende doel. Parkdoelman De Boevere stopte de poging maar Ivan Rosario plaatste de rebound vanuit een scherpe hoek tegen de touwen (9’ 1-0). Twee minuten later waren de bezoekers voor het eerst gevaarlijk met een laag strak schot dat door de Achelse doelman Ian Wouters knap in hoekschop werd verwerkt. Voor de rest was het de thuisploeg die op de zware en zompige grasmat best aardig combineerde en de wedstrijd controleerde. De verre uittrappen van de bezoekende doelman werden door de Achelse verdediging deskundig geneutraliseerd en Park kon nog één keer dreigen met een schot binnenkant paal (voor buitenspel afgevlagd). Even voor de pauze deponeerde Andy Peeters de bal in de voeten van de naar binnen snijdende Ivan Rosario die de bezoekende doelman voor de 2de maal tegenvoets te grazen nam (38’ 2-0).
Na de koffie een aanvallender Park maar bij de eerste grote kans van de thuisploeg was het meteen raak. Ivan Rosario snelde voorbij zijn tegenstander maar werd in het strafschopgebied foutief gestuit. Strafschop dus en die werd door kapitein Jasper Vandebroek zonder pardon in de winkelhaak binnengetrapt  (55’ 3-0). Op het uur nog een uitstekende kans voor Jarrit Agten die plots de bal voor de voeten kreeg, maar zijn trap belandde net naast (61’). De wedstrijd was op dat moment gespeeld. De bezoekers kregen geen doelrijpe kans bij elkaar gevoetbald, groen-wit ging nog ijverig op zoek naar een 4de doelpunt maar de eindstand stond al op het scorebord. De leider in 1ste provinciale blijft zo foutloos in het nieuwe jaar.
Doelpunten:
9’   1-0  Ivan Paulino Rosario
38’ 2-0  Ivan Paulino Rosario
55’ 3-0  Jasper Vandebroek
Ploegopstelling Achel VV: Ian Wouters, Jeroen Janssens, Jarrit Agten, Niels Vanhelden, Jasper Vandebroek, Niels Vandebroek, Axel Maes (72’ Jasper Vandersanden), Ivan Paulino Rosario (85’ Max Spreuwers), Andy Peeters (52’ Stijn Deckers) , Florin Theuwis (72’ Maxim Schouteden), Lars Gevers
Wordt morgen om 14u30 gespeeld (3de prov. B) :  KFC Opitter - K. Achel VV B   
Volgende wedstrijden:
-zaterdag 17 februari om 19u30 (1ste prov.):  Achel VV A – Torpedo Hasselt A
-zaterdag 17 februari om 18u00 (3de prov. B): K. Bocholt VV B  – Achel VV B


K. Achel VV A –  KFC Park Houthalen   3-0
NIEUWSNIEUWSNIEUWS
NIEUWSNIEUWSNIEUWS