K. Achel VV A – Torpedo Hasselt A 2-2

K. Achel VV A – Torpedo Hasselt A 2-2


Al meteen in de eerste minuut was het alle hens aan dek in de Achelse verdediging maar nadien nam groen-wit het heft in handen. Jeroen Janssens, vandaag in de voorste linie, was er dichtbij met een afgeblokte bal (13’) maar een verre uittrap van doelman Ian Wouters verraste even later de Hasseltse verdediging en een alerte Axel Maes schoof de bal beheerst tussen de benen van doelman Meykens (21’ 1-0). Torpedo reageerde en Henrioulle kon van dichtbij onvoldoende kracht zetten om een voorzet binnen te tikken (33’). Net voor de koffie kwam er de gelijkmaker dan toch toen Vandecaetsbeek een afgeweken voorzet met het hoofd kon verlengen en de bal over een kansloze Ian Wouter onder de lat in doel verdween (45’ 1-1).
Het eerste wapenfeit na rust was een grondscherend afstandsschot van Niels Vanhelden buitenkant paal (48’) maar voor Torpedo was het aan de overzijde meteen raak. Doelman Wouters weerde in eerste instantie een verre trap van Vandecaetsbeek af maar de bal werd in de rebound alsnog binnengeduwd ( 55’ 1-2). Trainer Vandewalle reageerde en bracht met Jasper Vandersanden en Ivan Rosario twee nieuwe aanvallers tussen de lijnen (60’) en dat rendeerde al snel.  Torpedo werd teruggeduwd en moest een resem hoekschoppen toegestaan, door de gebroeders Vandebroek vaak mooi aangesneden en gevaarlijk voor doel gebracht. Nick Pinxten kopte een hoekschop van dichtbij pal op de bezoekende doelman die de bal alsnog met een ultieme reflex over de dwarsligger kon slaan (62’). De daaropvolgende hoekschop van Niels Vandebroek werd door Jarrit Agten van dichtbij binnengetrapt (63’ 2-2). In een beklijvend en spannend laatste half uur ging de thuisploeg verwoed op zoek naar een derde doelpunt maar het had meer dan de handen vol met een fel en sterk Torpedo dat kon rekenen op een uitstekende doelman en een alomtegenwoordige Vandecaetsbeek. Ivan Rosario met een afstandsschot (76’), Jeroen Janssens vanuit een scherpe hoek (80’) en Jasper Vandersanden met een overhoekse kopbal net naast (84’), waren er dichtbij maar het was opnieuw de Torpedo-doelman die met een knappe parade een verre inswinger van Jasper Vandebroek over de deklat duwde en hiermee groen-wit van een overwinning hield (89’).

Doelpunten:
21’  1-0   Axel Maes
45’  1-1   Felten Vandecaetsbeek
55’  1-2
63’  2-2  Jarrit Agten
Ploegopstelling Achel VV: Ian Wouters, Jeroen Janssens, Jarrit Agten, Niels Vanhelden, Jasper Vandebroek, Niels Vandebroek, Axel Maes (60’ Jasper Vandersanden), Andy Peeters , Florin Theuwis (60’ Ivan Rosario) , Nick Pinxten, Maxim Schouteden (90’ Max Spreuwers)
Eveneens vanavond gespeeld (3de prov. B) :  K.Bocholt VV B - K. Achel VV B   2-2
Volgende wedstrijden:
-zondag 25 februari om 15u00 (1ste prov.):  Turkse Rangers - Achel VV A
-zaterdag 24 februari om 19u30 (3de prov. B):   Achel VV B – KFC Ham United


K. Achel VV A –  Torpedo Hasselt A  2-2
NIEUWSNIEUWSNIEUWS
NIEUWSNIEUWSNIEUWS