K. Achel VV A – KFC Helson Helchteren 0-0

K. Achel VV A – KFC Helson Helchteren 0-0

1ste Provinciale  
De toeschouwers zagen een inspiratieloze en kansarme eerst helft met weliswaar veldoverwicht voor de thuisploeg. Yento Hendriks – verrassend door trainer Van Hout vanuit de B-ploeg in het basiselftal gedropt -  bediende de vrijstaande Lennert Vos die net naast trapte (11’). Een knappe infiltratie van Ivan Rosario op de rechterflank die Jonas Van Der Wiel bereikte maar zijn schot op een bezoekend been zag stranden (32’). Maar verder dan een reeks hoekschoppen en enkele ongevaarlijke schoten kwam groen-wit niet.
De 2de helft leverde aanvankelijk enkele uitstekende Achelse mogelijkheden op. Ivo Moerenhout kreeg de kans om de wedstrijd open te breken toen een doorsteekbal van Nick Pinxten hem alleen voor doel bracht maar Helson doelman Maes voorkwam de Achelse voorsprong (54’). En Yento Hendriks vond met een verre kruispas Ivan Rosario op de rechterflank die naar binnen draaide en de bal prompt op de dwarsligger schilderde (63’). Het laatste half uur leverden beide ploegen verbeten strijd om het laken naar zich toe te trekken. Groen-wit kwam goed weg toen de ingevallen Kana Tesse Roussel een kwartier voor tijd net iets eerder op de bal was dan doelman Ian Wouters maar vanuit een scherpe hoek zijn doelpoging op de lijn gekeerd zag door een attente Nick Pinxten (75’). Dezelfde Kana poeierde amper 2 minuten later de bal net naast maar de laatste mogelijkheid was voor de thuisploeg wanneer doelman Maes een strakke vrije trap van Jasper Vandebroek uit de benedenhoek haalde (84’).
Opstelling Achel VV: Ian Wouters, Jasper Vandebroek, Niels Vandebroek, Nick Pinxten, Gert Timmermans ,Ivo Moerenhout, Ivan Paulino Rosario, Jonas Van Der Wiel, Lars Gevers, Lennert Vos , Yento Hendriks (68’ Livio Di Girolami)
Eveneens vanmiddag gespeeld:    Sporting Ellikom - K. Achel VV B    3-1


Volgende wedstrijden Achel VV:
1ste provinciale:    GS Bree-Beek  A -  K. Achel VV A  (zaterdag 20 november om 20u00 )
4de provinciale D: K. Achel VV B –  Sporting Grote Brogel  (zaterdag 20 november om 19u30 )


K. Achel VV A  –  KFC Helson Helchteren   0-0
NIEUWSNIEUWSNIEUWS
NIEUWSNIEUWSNIEUWS