K. Achel VV B – Heidebloem Wijshagen 2-0

Balbezit en veldoverwicht genoeg voor groen-wit maar de paarse muur hield geruime tijd stand en doelrijpe kansen waren er in de eerste helft nauwelijks te bespeuren. Toch kwam Achel VV na bijna een half uur op voorsprong toen Glen Huibers na snel samenspel naar binnen sneed en in de rechterbenedenhoek binnenknalde (25’ 1-0). Vijf minuten voor de pauze omspeelde een attente Boris Coppens doelman Bongaerts maar zijn inzet ging voorlangs.
Na de koffie zagen de verkleumde toeschouwers het spel aan beide zijden verwateren en de slordigheden stapelden zich op. Paars-wit bleef geduldig in zijn egelstelling en groen-wit raakte ook nu niet aan kansen. De verlossende dubbele voorsprong kwam er toch wanneer 20 minuten voor tijd Pieter Bloemen een strak aangesneden hoekschop van Boris Coppens aan de 2de paal binnenkopte (71’ 2-0). Wijshagen moest nu wel komen en dit leverde groen-wit enkele kansjes op. De ingevallen Sander Happé trapte nog een dot van een kans over na (opnieuw) een voorzet van Boris Coppens.
In de toegevoegde tijd had Joeri Loos voor Wijshagen ook nog de eerredder aan de voet maar hij trapte de kans naast.
Doelpunten:
25’ 1-0 Glen Huibers
71’ 2-0 Pieter Bloemen