K. Achel VV B – KFC Eksel B 1-2

Striemende ijskoude regen en hevige rukwinden maakten goed voetbal bij voorbaat onmogelijk en dat kregen de verkleumde toeschouwers dan ook niet te zien.  Wel veel strijdlust en 2 ploegen die elkaar in evenwicht hielden en dus waren de doelkansen schaars. De eerste was voor de bezoekers na een half uur en die was meteen raak. Een voorzet vanop links werd door de vrijstaande Van Dyck in dank aanvaard (30’ 0-1). Nauwelijks enkele minuten later liet doelman Stelten zich de bal ontfutselen door bezoeker Bertrands en de 0-2 stond op het scorebord. Groen-wit moest wachten tot de laatste minuut op een eerste kans maar Brent Stelten trapte nipt naast.
Trainer Jef Henckens voerde enkele wissels door en de thuisploeg ging op zoek naar de aansluitingstreffer met enkele mooie kansen tot gevolg voor o.a. Jarno Verberne, Pieter Bloemen en Yento Hendriks. De uitsluiting van Pieter Bloemen (2x geel 67’) bracht groen-wit in een erg penible situatie. Uiteindelijk kwam er die aansluitingstreffer toch, tien minuten voor tijd, toen een hoekschop van Yento Hendriks door Joey Soers in doel werd gewerkt (81’ 1-2). Maar daar bleef het bij, de verdiende gelijkmaker bleef helaas uit.