K. Achel VV A – Bregel Sport 6-0

Weliswaar geholpen door een vroeg doelpunt, liet een bijwijlen dartel en vol vertrouwen voetballende thuisploeg geen spaander heel van de bezoekers uit Genk, dat met een zware pandoering huiswaarts moest keren.
Al in de 2de minuut legde een onbaatzuchtige Jonas Van Der Wiel praktisch vanop de doellijn de bal terug op de beter geplaatste Ivo Moerenhout die ter hoogte van de penaltystip de netten een eerste keer deed trillen (2’ 1-0). Even later verdubbelde Kenneth Ulenaers de voorsprong toen hij een hoekschop van Lennert Vos met het hoofd binnenknikte (13’ 2-0). Voor de Achelse gelegenheidsspionkop – de twee andere Achelse seniorenploegen waren vrij dit weekend – meteen het sein om het Achels clublied aan te heffen en vanaf dan voortdurend aanwezig met een uitgebreid en ludiek muziekrepertoire. Groen-wit had inmiddels de wedstrijd volledig in handen en ging op zoek naar meer doelpunten. Het derde volgde in de 38’ toen een lage strakke voorzet vanop links van Niels Vandebroek in één tijd door Ivan Pauline Rosario vanop de grote rechthoek naast de paal werd binnengeknald (38’  3-0). Nauwelijk enkele minuten later deed Giovanni Dors hetzelfde op de linkerflank en nu was het de inlopende Ivo Moerenhout die de bal knap binnenvolleyde (43’ 4-0).
Na de koffie ging de thuisploeg op haar elan verder. Nick Pinxten kapte zich vrij in de rechthoek en trapte de 5-0 op het scorebord (51’). Enkele mooie doelkansen van de thuisploeg werden nog de nek omgewrongen maar op voorzet van Jonas Van Der Wiel was er toch nog een gedecideerde kopslag van Kenneth Ulenaers die doelman Jeurissen voor de 6de keer het nakijken gaf (71’ 6-0).

Doelpunten:
2’   1-0 Ivo Moerenhout
13’ 2-0 Kenneth Ulenaers
38’ 3-0 Ivan Paulino Rosario
43’ 4-0 Ivo Moerenhout
51’ 5-0 Nick Pinxten
71’ 6-0 Kenneth Ulenaers
Opstelling Achel VV: Ian Wouters, Jasper Vandebroek (68’ Gert Timmermans), Niels Vandebroek, Nick Pinxten , Giovanni Dors, Jeroen Janssens , Ivan Paulino Rosario, Kenneth Ulenaers (77’ Yento Hendriks),  Ivo Moerenhout, Jonas Van Der Wiel (75’ Glen Huibers), Lennert Vos
Wedstrijden Achel VV komend weekend:
1ste provinciale : zaterdag 5 maart om 19u30 :  K. Achel VV A – Torpedo Hasselt A
4de provinciale D : zondag 6 maart om 15u00 :  Lutlommel VV B – K. Achel VV B

K. Achel VV A  –  Bregel Sport  6-0