K. Achel VV B - GS Bree-Beek B 2-0

Bert Van Den Dungen kende al vroeg in de wedstrijd pech met een kopbal op de deklat (4’), de start van een zwierig Achels wedstrijdbegin waarin groen-wit na 17 minuten verdiend op voorsprong kwam toen Yento Hendriks in de diepte werd gestuurd en de bal beheerst over de uit zijn doel gekomen bezoekende doelman lobte (17’ 1-0). Amper één minuut later prikte Bree-Beek tegen maar een attente Jarne Stelten voorkwam de gelijkmaker. Boris Coppens demonstreerde zijn traptechniek met een verwoestende uithaal, helaas opnieuw op de deklat (22’) en Bert Van Den Dungen stuitte even later van dichtbij op doelman Jeunen. Zo vergat de thuisploeg zichzelf te belonen voor een prima eerste helft en kreeg net voor de pauze nog bijna het deksel op de neus toen een afgeweken bezoekend schot net naast de paal in hoekschop verdween.
Al snel in de 2de helft schilderde Ruben Van Der Wiel een vrije trap in de winkelhaak (49’ 2-0)  en zette zijn ploeg op een comfortabele voorsprong maar groen-wit verzuimde de voorsprong verder uit te bouwen, ondanks enkele uitstekende mogelijkheden voor o.a. Bert Van Den Dungen en Boris Coppens. Een onmondig Bree-Beek was echter niet in staat om uitgespeelde kansen op de grasmat te leggen. Zonder al te veel problemen bracht de thuisploeg de 2-0 over de eindmeet, een dik verdiende driepunter….
Doelpunten:
17’ 1-0 Yento Hendriks
49’ 2-0 Ruben Van Der Wiel