K. Hechtel FC – K. Achel VV A 0-5

K. Hechtel FC – K. Achel VV A    0-5
Groen-wit pakte meteen op de eerste speeldag zijn eerste driepunter nadat promovendus Hechtel met een kurkdroge 0-5 opzij werd gezet.  De eerste speldenprikjes kwamen nochtans van de thuisploeg maar al gauw nam Achel VV het heft in handen. Een doelpunt van Ivo Moerenhout werd wegens buitenspel nog afgekeurd maar na 25’ was het toch raak. Ivo bediende vanop links de vrijstaande Giovanni Dors en die schoof de bal in de verste hoek, buiten bereik van de Hechtelse doelman (25’ 0-1). Uitgespeelde kansen leverde de eerste helft niet meer op, enkel een karrenvracht hoekschoppen.
Na de pauze zette een aalvlugge Jeroen Janssens zijn ploeg al snel op rozen. Hij onderschepte een Hechtelse pass en met een snelle infiltratie trof hij vanop de rechthoek in de verste hoek raak (52’ 0-2). Groen-wit drukte door en nu kwamen de kansen volop. Livio Di Girolami vond met een verre voorzet Nick Pinxten – vanavond kapitein bij afwezigheid van de geblesseerde Jasper Vandebroek - aan de 2de paal maar diens kopbal werd met een ultieme reflex door doelman Eyckens van de lijn geveegd. Nauwelijks één minuut later vond Lars Gevers vanop de linkerflank Giovanni Dors die beheerst de 0-3 binnenduwde (66’). Even later stuurde Andy Peeters Ivo Moerenhout diep op links ; Ivo legde de bal panklaar terug op Giovanni die zijn 3de van de avond binnenduwde (71’ 4-0).  Ivo Moerenhout knalde na een lange sprint nog net naast en Giovanni Dors kopte een voorzet op de dwarsligger. Vijf minuten voor affluiten bedankt Givanni Dors zijn compaan Ivo Moerenhout voor de 2 assists en zette Ivo met een dubbel één-twee voor doel.  Ivo knalde meteen de eindstand hoog tegen de touwen (85’ 0-5) en werd zo alsnog beloond voor zijn niet aflatende inzet.
Doelpunten:
25’ 0-1 Giovanni Dors
52’ 0-2 Jeroen Janssens
66’ 0-3 Giovanni Dors
71’ 0-4 Giovanni Dors
85’ 0-5 Ivo Moerenhout