K. Achel VV A - Juve Hasselt A 3-0

Het veldoverwicht van de thuisploeg was overweldigend tegen een bezoekende ploeg die zich massaal terugtrok op eigen helft met als enige doel om dat éne puntje mee naar Hasselt te nemen. Lange tijd leek dat een uitstekend plan want groen-wit had het moeilijk om een volwaardige aanval op de kleine ruimtes  in elkaar te steken. Na bijna een half uur glipte Axel Maes door de buitenspelval maar stuitte op doelman Nijsen. De daaropvolgende hoekschop belandde voor de voeten van Andy Peeters die op de dwarsligger knalde. En alweer vijf minuten later werd Andy Peeters opnieuw van een doelpunt gehouden ; dit keer stond de paal in de weg. Joop Daniëls trapte in de rebound binnen, helaas vanuit buitenspelpositie.
Meteen na de koffie voerde groen-wit het tempo op en dat loonde al snel. De mee opgerukte Nick Pinxten werd vrijgelaten op de rechterflank en trapte de kans hoog tegen de touwen (48’ 1-0). Meteen daarna trapte Jasper Vandebroek een vrije trap rakelings naast  en ook Ivan Rosario verscheen na een slim doorsteekballetje van Lars Gevers alleen voor de bezoekende doelman maar trapte hoog over (62’).  En Nick Pinxten kende pech toen hij een 2de doelpunt op de deklat zag uiteenspatten (65’). Veel overgave bij groen-wit maar de verlossende 2de treffer bleef vooralsnog uit.
Die kwam er pas tien minuten voor tijd.  Een zoveelste voorzet belandde voor de voeten van Giovanni Dors die in twee tijden de bal in de korte hoek binnenborstelde (80’ 2-0) .  Meteen daarna zorgde een sterk spelende Lars Gevers  voor de eindscore door een magistrale hoekschop van Niels Vandebroek aan de 2de paal  in de kruising binnen te koppen (85’ 3-0).
Doelpunten:
48’  1-0 Nick Pinxten
80’  2-0 Lars Gevers
85’  3-0 Giovanni Dors