K. Achel VV A - KFC Helson-Helchteren A 0-0

K. Achel VV A - KFC Helson-Helchteren A 0-0

Een eerste helft met schaarse mogelijkheden en dus een logische brilscore na 45 minuten. Voor de thuisploeg was er een knappe vrije trap van Jasper Vandebroek die door doelman Mombaerts in hoekschop werd verwerkt (18’). Groen-wit kwam op het half uur goed weg toen een bal na een scrimmage voor het Achelse doel nog net van de doellijn werd gekeerd (28’). Maar even later kende de thuisploeg pech bij een aflegger van Axel Maes die door Giovanni Dors op de slof werd genomen en via een Helsonverdediger op de paal uiteenspatte (36’).
Na de pauze voerde groen-wit de druk op. Andy Peeters leverde na een knappe aanval een gevaarlijk schot af (50’) maar aan de overkant was het toch even schrikken na een bezoekend kopbaldoelpunt (na vrije trap), gelukkig in buitenspelpositie (51’). Maar de kansen waren nu voor de thuisploeg. Axel Maes werd na een uitstekende aanval in het strafschopgebied onderuit gehaald maar scheidsrechter Delarbre zag er geen graten in (61’) en nauwelijks één minuut later poeierde Lennert Vos de bal van buiten het strafschopgebied op de deklat (62’). Maar ook verdere aanvalsgolven met kansen voor Lennert (67’) en Andy Peeters (70’) leverden niet de verdiende voorsprong op voor groen-wit. Een gevaarlijke vrije trap van Jasper Vandebroek werd nogmaals door de bezoekende doelman uit de benedenhoek gehaald (75’). In een spannend wedstrijdeinde zette groen-wit alles op alles om de punten op de Siggert te houden maar slaagde er niet meer in om de bezoekende afweer te doorbreken.

Ploegopstelling Achel VV:
Ian Wouters , Lars Gevers, Niels Vandebroek, Jasper Vandebroek, Joop Daniëls (74’ Ivan Paulino Rosario) , Niels Vanhelden, Lennert Vos, Andy Peeters,  Axel Maes (70’ Livio Di Girolami) , Nick Pinxten , Dors Giovanni
Eveneens vanavond gespeeld:  KRC Peer B  – K. Achel VV B   1-2
Wedstrijden komend weekend:
zaterdag 4 februari om 19u30:  Achel VV B – Peer SV
zaterdag 4 februari om 20u00:  FC Alken A – K. Achel VV A




K. Achel VV A   -   KFC Helson-Helchteren A   0-0
NIEUWSNIEUWSNIEUWS
NIEUWSNIEUWSNIEUWS