K. Achel VV B – K. Peer SV 3-0

K. Achel VV B – K. Peer SV 3-0


Groen-wit moest vanavond de wei in zonder kapitein Christof Kauffmann (afgelopen week vader geworden)  en Joey Soers & Yento Hendriks (beiden doorgeschoven naar de A-ploeg). Maar een ijverige Raf Theunissen en Bert Van Den Dungen namen de ploeg op sleeptouw en Achel B legde vanavond tegen een aanvallend ingesteld Peer een aangenaam kijkstuk op de mat.
Toch was het in de eerste minuut even schrikken toen Niayingwanda na een hoge voorzet alleen voor doelman Stelten verscheen maar gelukkig vloog zijn vluchtschot over doel. Groen-wit was meteen gewaarschuwd en herstelde al gauw het evenwicht. Raf Theunissen leverde een eerste waarschuwing af met een knap afstandsschot net boven de dwarsligger (6’). Na ruim een kwartier verkeek de Peerse doelman zich op een hoekschop van Bert Van Den Dungen en zag de bal in doel belanden (17’ 1-0). Scheidsrechter Geris kende het doelpunt toe aan Sander Happé die wellicht de bal als laatste beroerde. Beide ploegen hielden elkaar overigens in evenwicht maar het meeste gevaar kwam toch van de thuisploeg. Sander Happe mocht op aangeven van Kevin Hermsen aanleggen maar zijn schot strandde op doelman Claes (35’) Aan de overkant was er een attente doelman Stelten nodig na een snelle bezoekende aanval (39’).  Na de koffie ging Peer op zoek naar de gelijkmaker maar de doelrijpe kansen waren voor de thuisploeg. Bert Van Den Dungen bracht Kevin Hermsen met een afgemeten dieptepas alleen voor doel maar die zag zijn poging stranden op een been van de Peerse doelman (55’). Vijf minuten later was het de beurt aan Sander Happe om diep gestuurd te worden. Sander omspeelde beheerst de doelman en trapte vanuit een scherpe hoek de dubbele voorsprong hoog tegen de touwen (60’ 2-0). Ruim een kwartier voor tijd zorgde Raf Theunissen voor de kers op de Achelse taart; hij kreeg de bal toegespeeld op de grote backlijn, zocht even de ruimte en knalde de eindstand op het scorebord (73’  3-0).
Maxim Schouteden maakte na ruim een jaar blessureleed vanavond zijn wederoptreden in Achel B toen hij op het uur mocht invallen (cf foto).
Doelpunten:
17’  1-0 Bert Van Den Dungen/ Sander Happé
60’  2-0 Sander Happé
73’  3-0 Raf Theunissen
Ploegopstelling Achel VV:
Jarne Stelten, Ulas Arslanoglu , Kevin Hermsen, Michiel Umans , Brent Stelten (80’ Seppe Van Den Dungen) , Bert Van Den Dungen (85’ Siebe Alen), Oscar Lauwers, Mathijs Hendriks, Raf Theunissen, Sander Happé (72’ Jorne Meurkens), Jarno Verberne (59’ Maxim Schouteden)
Eveneens vanavond gespeeld (1ste prov.) :
KFC Alken A – K. Achel VV  A  1-5
Volgende wedstrijden:
1ste prov. :  woensdag 8 februari om 20u00 : SV Herkol - K. Achel VV A
4de prov. C : woensdag 8 februari om 20u00:  K. Achel VV B – HO Molenbeersel
1ste prov. : zaterdag 11 februari om 19u30 : K. Achel VV A – Zepperen-Brustem A
4de prov. C : zondag 12 februari om 15u00: Sparta Lille – K. Achel VV B


K. Achel VV B –  K. Peer SV   3-0
NIEUWSNIEUWSNIEUWS
NIEUWSNIEUWSNIEUWS