K. Achel VV A - KSK Meeuwen A 4-0

Groen-wit begon met veel dreiging aan de wedstrijd en de bezoekers trokken zich noodgedwongen ver terug op de eigen helft. Lennert Vos leverde op het kwartier een gevaarlijke vrije trap af richting benedenhoek maar doelman Geelen kon met een knappe duik de bal in hoekschop verwerken. Enkele minuten later was de voorsprong toch een feit. Niels Vandebroek vond vanop links de vrijstaande Lennert Vos in de grote backlijn die onbaatzuchtig aflegde op Giovanni Dors (18’ 1-0). Op enkele gevaarlijke schoten van o.a. Lars Gevers en Giovanni Dors na, stokte geleidelijk aan de Achelse aanvalsgolven en Meeuwen schoof langzaam iets meer op richting het Achelse doel maar zonder enig doelgevaar.
Na de pauze deden de bezoeker er alles aan om de bakens te verzetten maar groen-wit profiteerde van de geboden ruimte. Lars Gevers legde de bal panklaar voor Lennert Vos en doelman Geelen had geen reactie in huis op diens poeier in de benedenhoek (57’ 2-0). En plots ging het snel. Niels Vanhelden dropte de bal in de diepte en Giovanni Dors was iets eerder op de bal dan de Meeuwense doelman om zijn 2de van de avond binnen te duwen (64’ 3-0). Nauwelijks enkele minuten later vond een voorzet van Niels Vandebroek vanop de linkerflank de vrijstaande Axel Maes voor doel. Doelman Geelen redde in eerste instantie maar een goedgevolgde Ivan Rosario kon in de rebound het 4de Achelse doelpunt binnentrappen (68’). Door de voortdurende regenval werd het steeds moeilijker voetballen op de verzadigde grasmat. Groen-wit had nog wel enkele mogelijkheden maar aan de stand veranderde niets meer.
Doelpunten:
18’  1-0 Giovanni Dors
57’  2-0 Lennert Vos
64’  3-0 Giovanni Dors
68’  4-0 Ivan Paulino Rosario

Ploegopstelling Achel VV:
Ian Wouters , Lars Gevers,  Nick Pinxten , Jasper Vandebroek (88’ Jeroen Janssens) , Niels Vanhelden, Lennert Vos (81’ Stijn Deckers), Andy Peeters , Dors Giovanni (68’ Livio Di Girolami), Ivan Paulino Rosario (72 Maxim Schouteden), Axel Maes, Niels Vandebroek
Eveneens vanavond gespeeld in 4de prov. C :  KFC Neeroeteren -  K. Achel VV B   0-4