Nieuwsarchief

Nieuws 2021 - 2022

Einde seizoensafsluiting op De Siggert

Einde seizoensafsluiting op De Siggert

Onder een staalblauwe hemel werd vanavond een topseizoen afgesloten met spelers en vrijwilligers. Met een speciaal afscheid (binnen 1ste provinciale, maar niet binnen de club) van Jonas Van Der Wiel: een jeugdspeler die (…)

We nodigen jou uit!

We nodigen jou uit!

Kom je eens mee trainen? Leuk! 

Kampioen! K. Achel VV A – KFC Eksel A  2-0

Kampioen! K. Achel VV A – KFC Eksel A 2-0

De buit is binnen. Eén mei 2022 is een historische dag geworden in de annalen van de clubgeschiedenis : groen-wit kroont zich tot beste ploeg van de provincie Limburg dankzij een vlotte 2-0 overwinning op de slotdag van een (…)

Paastornooi 2022

Paastornooi 2022

Klik hier voor meer foto's van ons Paastornooi. https://www.achelvv.be/foto-albums/paastornooi-2022/

K. Achel VV B - GS Bree-Beek B  2-0

K. Achel VV B - GS Bree-Beek B 2-0

Bert Van Den Dungen kende al vroeg in de wedstrijd pech met een kopbal op de deklat (4’), de start van een zwierig Achels wedstrijdbegin waarin groen-wit na 17 minuten verdiend op voorsprong kwam toen Yento Hendriks in de diepte (…)

Tijd voor een brunch

Tijd voor een brunch

Beste sportvrienden, op zondag 1 mei sluiten we dit fantastisch voetbalseizoen af met de thuiswedstrijd tegen FC Eksel. Zijn we dan kampioen of net niet, of kunnen we die dag zelf nog kampioen worden… wie zal het zeggen. In ieder (…)

K. Achel VV A – GS Bree-Beek A  4-1

K. Achel VV A – GS Bree-Beek A 4-1

Een heuse topper vanavond op de Siggert waar leider Achel VV het 3de geklasseerde GS Bree-Beek ontving, dat op nauwelijks 2 punten volgde. Veel volk dus op en naast de tribunes en die zagen twee ploegen die elkaar geen duimbreed (…)

K. Achel VV B – Sp. Ellikom 2-0

K. Achel VV B – Sp. Ellikom 2-0

Zonder groots voetbal te brengen, was het toch de thuisploeg die de wedstrijd controleerde maar kansen waren schaars. Boris Coppens snelde al vroeg in de wedstrijd (9’) alleen richting de Ellikomdoelman maar besloot wat te (…)

K. Achel VV A – KVV Zepperen-Brustem  3-0

K. Achel VV A – KVV Zepperen-Brustem 3-0

Groen-wit kende een aarzelende start maar bij de eerste kans was het meteen raak. Ivan Rosario zette zich door op rechts en schilderde de bal netjes op het hoofd van de hoog opverende Kenneth Ulenaers die de bal – volgens het (…)

K. Achel VV B – FC Maasland NO B   2-1

K. Achel VV B – FC Maasland NO B 2-1

Groen-wit begon behoorlijk zwak aan de wedstrijd tegen het laag geklasseerde FC Maasland NO en kreeg na 18 minuten de rekening gepresenteerd. De bezoekers mochten op links tot 3 keer toe een hoekschop nemen en bij de 3de was het (…)

Geen Eurocup voor Achel V.V.

Geen Eurocup voor Achel V.V.

Beste clubleden en sympathisanten van K. Achel V.V. Wij hebben vandaag het trieste nieuws vernomen dat het internationale Euro-Cup Tornooi Hamont-Achel dit jaar, omwille van het teleurstellend aantal inschrijvingen (corona zal (…)

K. Achel VV A – Torpedo Hasselt A  3-2

K. Achel VV A – Torpedo Hasselt A 3-2

Net als vorige week opende groen-wit met een vroeg doelpunt. Niels Vandebroek stuurde Ivo Moerenhout diep op de linkerflank en Ivo legde af op de vrijstaande Giovanni Dors die in eerste instantie op doelman Cops stuitte maar in (…)

K. Achel VV A – Bregel Sport 6-0

K. Achel VV A – Bregel Sport 6-0

Weliswaar geholpen door een vroeg doelpunt, liet een bijwijlen dartel en vol vertrouwen voetballende thuisploeg geen spaander heel van de bezoekers uit Genk, dat met een zware pandoering huiswaarts moest keren. Al in de 2de (…)

Diner seats 19 maart

Diner seats 19 maart

Beste sportvrienden, Op zaterdag 19 maart ontvangen we het Haspengouwse Zepperen-Brustem op De Siggert. Met ex-Genkies Yoni Buyens en Giel Deferm in haar rangen én de voormalige nationalers Dylan Vanwelkenhuysen en Nijaz (…)

K. Achel VV B – KFC Eksel B  1-2

K. Achel VV B – KFC Eksel B 1-2

Striemende ijskoude regen en hevige rukwinden maakten goed voetbal bij voorbaat onmogelijk en dat kregen de verkleumde toeschouwers dan ook niet te zien.  Wel veel strijdlust en 2 ploegen die elkaar in evenwicht hielden en dus (…)

K. Achel VV A – Juve Hasselt A  2-0

K. Achel VV A – Juve Hasselt A 2-0

Juve kwam zich duidelijk niet ingraven op de Siggert en dat zorgde voor een aangename en open wedstrijd. Het verdedigend compartiment van beide ploegen had weliswaar de overhand waardoor kansen schaars waren. Groen-wit trok wel (…)

Beterschap!

Beterschap!

We sturen vanuit de club onze beterschapswensen naar Maxim Schouteden en Stijn Deckers van ons eerste elftal in 1ste provinciale. Ze zijn voor langere tijd buiten strijd vanwege zwaar blessureleed (Maxim heeft de kruisbanden van (…)

K. Achel VV B – Heidebloem Wijshagen 2-0

K. Achel VV B – Heidebloem Wijshagen 2-0

Balbezit en veldoverwicht genoeg voor groen-wit maar de paarse muur hield geruime tijd stand en doelrijpe kansen waren er in de eerste helft nauwelijks te bespeuren. Toch kwam Achel VV na bijna een half uur op voorsprong toen (…)

K. Achel VV A – Herk-De-Stad FC A 1-0

K. Achel VV A – Herk-De-Stad FC A 1-0

Thuisploeg Achel VV moest vanavond de wei in zonder T1 Jan Van Hout (coronabesmetting) en dus mocht T2 Chris Philippe – met succes -  de honneurs waarnemen. In een fel bevochten wedstrijd pakte groen-wit meteen haar eerste (…)

Scheidrechters gezocht!

Scheidrechters gezocht!

Zie bijhorende brief van KNLSV.

K. Achel VV B – GT Lommel Kolonie 7-2

K. Achel VV B – GT Lommel Kolonie 7-2

Groen-wit ontving vanavond, met 2 punten achterstand, het 2de geklasseerde GT Lommel Kolonie. In tegenstelling tot wat de uitslag misschien doet vermoeden, had Achel VV in de 1ste helft toch meer dan de handen vol met een stevig (…)

Kalenders jeugd voorjaar 2022 online

Kalenders jeugd voorjaar 2022 online

De jeugd kalenders voor het voorjaar van 2022 staan online. Je kan ze vinden onder het menu 'Jeugd'. Standen van U17 en U15 zijn nog van het najaar 2021. Zodra er 2022 standen beschikbaar zijn, zullen deze ook automatisch (…)

K. Achel VV B - Lindelhoeven VV B  3-1

K. Achel VV B - Lindelhoeven VV B 3-1

De aanwezige supporters zagen een rommelige maar evenwichtige eerste helft met weinig kansen. Achelse doelman Jarne Stelten had een knappe reflex in huis op een laag schot van Vandael (26’) en Joey Soers kwam een teenlengte te (…)

K.Bocholter VV B - K. Achel VV B 5-4 (4de prov.)

K.Bocholter VV B - K. Achel VV B 5-4 (4de prov.)

Het mag gezegd, als je dit kan brengen op het (loodzware) veld van de leider : het beste voetbal, de meest doelkansen, vier doelpunten: het had voldoende moeten zijn om de drie punten mee naar Achel te brengen. Helaas tellen op (…)

Welkom op de gloednieuwe website van K. Achel V.V.

Welkom op de gloednieuwe website van K. Achel V.V.

De nieuwe plek om volledig op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, de ins en outs van onze mooie club en ploegen, wedstrijdkalenders, uitslagen en standen, clubactiviteiten en downloads van alle nodige documenten rondom (…)

K. Achel VV A – WS Schoonbeek-Beverst 2-2

K. Achel VV A – WS Schoonbeek-Beverst 2-2

Groen-wit ontving vanavond op de Siggert het 2de geklasseerde Schoonbeek-Beverst en leverde een prestatie af die door de Achelse supporters gesmaakt werd.  In een attractieve wedstrijd werd een achterstand met veel energie en (…)

K. Achel VV B – Sporting Grote Brogel 3-3

K. Achel VV B – Sporting Grote Brogel 3-3

Uitstekende wedstrijd van de jongens van trainer Jef Henckens. Met mooi en attractief voetbal speelde de  thuisploeg een ruime 3-0 voorsprong bij elkaar en had het lange tijd uitzicht op een meer dan verdiende driepunter tegen (…)

K. Achel VV A – KFC Helson Helchteren  0-0

K. Achel VV A – KFC Helson Helchteren 0-0

1ste Provinciale   De toeschouwers zagen een inspiratieloze en kansarme eerst helft met weliswaar veldoverwicht voor de thuisploeg. Yento Hendriks – verrassend door trainer Van Hout vanuit de B-ploeg in het basiselftal gedropt - (…)

K. Achel VV B – KVV HO Molenbeersel 1-1

K. Achel VV B – KVV HO Molenbeersel 1-1

Wat zich op papier aankondigde als een gemakkelijke opdracht, werd in realiteit een aartsmoeilijke opdracht waarin Achel VV B alle zeilen diende bij te zetten om alsnog één puntje thuis te houden. De inzet was nochtans (…)

K. Achel VV B – K. Lutlommel VV B : 12-0

K. Achel VV B – K. Lutlommel VV B : 12-0

Hekkensluiter Lutlommel VV was vanavond een paar maatjes te klein voor de thuisploeg. De piepjonge bezoekende ploeg had geen verhaal tegen de voortdurende aanvalsgolven van een gretig groen-wit, dat met twaalf – teveel voor het (…)

K. Achel VV A – SV Herkol : 1-0

K. Achel VV A – SV Herkol : 1-0

Leider Achel VV mocht vanavond de buren van Herkol verwelkomen. Hoewel SV Herkol werd aangekondigd als behoorlijk gehavend, had groen-wit het erg moeilijk om de goede organisatie van de bezoekers te ontmantelen. Een (…)

Achel VV in het 'Belang'

Achel VV in het 'Belang'

Hoogdagen voor Achel VV: onverwacht maar niet onverdiend op kop in eerste Achel VV A staat onverwacht knap op kop in eerste provinciale. Maar in vierde D doet de B-ploeg het met haar derde plaats ook zeer goed. “Het zijn (…)

K. Achel VV B – K.Waterloos-Voorshoven VV : 3-1

K. Achel VV B – K.Waterloos-Voorshoven VV : 3-1

Groen-wit ontving vanavond leider Waterloos-Voorshoven zonder 2 van zijn sterkhouders Pieter Bloemen en Yento Hendriks, beiden geel geschorst. Groen-wit knokte echter voor iedere bal, kende op de juiste momenten ook wat bijval (…)

Het voetbal viert hoogtij in Achel

Het voetbal viert hoogtij in Achel

Nadat zaterdagnamiddag eerst Achel C met duidelijke 8-3 cijfers de maat nam van Meeuwen C, speelde Achel B om 19u30 op De Siggert de topper in 4D tegen leider WAVO en moest in 1ste Provinciale Achel A om 20u00 in Kermt de wei in (…)

De U15B Trok vandaag naar het eveneens groene Bee

De U15B Trok vandaag naar het eveneens groene Bee

Een ploeg die even veel punten als Achel VV op de ranglijst had. De jongens gingen met volle goesting de wedstrijd aan , maar kijken eigenlijk al vlug tegen achterstand aan ( owngoal). 1-0 Als snel kon Yarne Duysters (gastspeler (…)

K. Achel VV A – Eendracht Mechelen ad Maas A : 5-1

K. Achel VV A – Eendracht Mechelen ad Maas A : 5-1

Ruime, vlotte en oververdiende eerste thuiszege van groen-wit dat met een 10/15 van een geslaagde seizoensstart kan spreken. Negentig minuten regen, een gemiste strafschop, noch een vroege achterstand konden beletten dat de drie (…)

Spelersbus ook voor supporters

Spelersbus ook voor supporters

De club legt een spelersbus in voor volgende verre verplaatsingen: 26/09 : Herk-De-Stad 07/11 : Zepperen-Brustem 22/01 : Alken 06/02 : Mechelen A/D Maas 13/03 : Herderen-Millen 10/04 : Schoonbeek-Beverst Voor slechts 5 € per (…)

Busverplaatsingen

Busverplaatsingen

De club legt een spelersbus in voor volgende verre verplaatsingen: 26/09 : Herk-De-Stad 07/11 : Zepperen-Brustem 22/01 : Alken 06/02 : Mechelen A/D Maas 13/03 : Herderen-Millen 10/04 : Schoonbeek-Beverst Voor slechts 5 € per (…)

K. Achel VV B – SV Breugel : 4-3

K. Achel VV B – SV Breugel : 4-3

Historische eerste competitiewedstrijd op de Siggert voor het nieuwe Achelse B-elftal, gekruid met 7 doelpunten en bloedstollend tot de laatste seconde. Het resultaat was een nipte 4-3 overwinning die in het laatste kwartier met (…)

Achel V.V. B voor het eerst op de Siggert

Achel V.V. B voor het eerst op de Siggert

Beste supporters van Achel V.V. Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk zover : Achel V.V. B speelt zijn allereerste competitiewedstrijd op De Siggert. Na de hard bevochten maar verdiende puntendeling in Lommel Kolonie en de (…)

K. Achel VV A – FC Alken A : 0-1

K. Achel VV A – FC Alken A : 0-1

Groen-wit miste vanavond creativiteit (en ook wel wat meeval) om de punten op de Siggert te houden. De goede bedoelingen van de thuisploeg strandden op de Alkense muur ; de bezoekers daarentegen hadden voldoende aan een halve (…)

Jeugdtrainingen van start

Jeugdtrainingen van start

Onze U5 trainingen zijn weer gestart: iedereen van geboortejaar 2017 is van harte welkom op woensdag van 17u00 tot 18u00. Onze U5 trainingen zijn ook weer gestart: iedereen van geboortejaar 2017 is van harte welkom op woensdag (…)

Update coronamaatregelen

Update coronamaatregelen

De ietwat versoepelde maatregelen gaan in vanaf vandaag: Mondmasker steeds verplicht, behalve als u aan tafel zit Social distancing Ontsmetten van de handen Tafels van maximum 8 personen Verplicht zittend te consumeren, ook aan (…)

Helpende handen voor de frituurwagen gezocht

Helpende handen voor de frituurwagen gezocht

We zijn nog op zoek naar enkele vrijwilligers die af en toe willen komen helpen in onze frituurwagen. Ben jij op zoek naar een gezellige avond/middag waarbij je meteen even je handen uit de mouwen steekt, dan ben je bij ons aan (…)

Nieuws vanwege de groen-witte familie

Nieuws vanwege de groen-witte familie

Na 6 weken pre-season trainingen onder de deskundige leiding van onze kiné Yento Hendriks, start ons 1ste Elftal nu met de groepstrainingen. Dit voorlopig noodgedwongen op KFC Hamont (waarvoor dank Rob Bloemen) gezien de qua (…)