Eurocup 2023

Eurocup 2023: u was geweldig !  Kijk in het menu bij de fotoalbums 'Eurocup 2023' voor alle foto's.

K. Achel VV B –  H. Wijshagen   9-2

K. Achel VV B – H. Wijshagen 9-2

Onder een mild lentezonnetje en het goedkeurend oog van haar supporters en de medespelers van de A-ploeg, maakte kampioen Achel B er op de slotdag van de competitie nog een heus doelpuntenfestival van. Na amper 2 minuten mocht (…)

K. Achel VV A   -   Torpedo Hasselt  A   2-0

K. Achel VV A - Torpedo Hasselt A 2-0

Een ogenschijnlijk droge thuisoverwinning voor de thuisploeg maar groen-wit had meer dan de handen vol aan een sterk Torpedo Hasselt dat zijn 3de plaats in de rangschikking niet gestolen heeft. Torpedo schoot ook het sterkst het (…)

Trainer Lunenburg verlaat Achel V.V.

"Sporting Hasselt stelt nieuwe coach aan en die heeft grootse plannen met de club" https://www.hbvl.be/cnt/dmf20230421_95155740 Met pijn in ons groen-witte hart, maar we wensen Benny heel veel succes !

Achel B kampioen !

K. Achel VV B –  KFC Eksel B   2-0 Veel belangstelling langs het veld voor deze kampioenenwedstrijd tussen de 2 beste ploegen van 4de provinciale C. Achel VV B kreeg vanavond de gelegenheid om op eigen veld de titel binnen te (…)

K. Achel VV A   -   KSK Meeuwen  A    4-0

K. Achel VV A - KSK Meeuwen A 4-0

Groen-wit begon met veel dreiging aan de wedstrijd en de bezoekers trokken zich noodgedwongen ver terug op de eigen helft. Lennert Vos leverde op het kwartier een gevaarlijke vrije trap af richting benedenhoek maar doelman Geelen (…)

Brunch

Brunch

Beste sportvrienden, het voetbalseizoen loopt stilaan ten einde. Op zondag 23 april spelen we om 15u00 onze laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie tegen Torpedo Hasselt. Een echte topaffiche, want onze wedstrijden (…)

K. Achel VV B –  K. Lindelhoeven VV B   5-2

K. Achel VV B – K. Lindelhoeven VV B 5-2

Dreigende onweerswolken en tal van bliksemflitsen aan de horizon bij aanvang van de wedstrijd maar ook figuurlijk verschenen er donkere wolken boven de Siggert waar de thuisploeg al snel tegen een achterstand aankeek. Een (…)

K. Achel VV A   -   K.  Hechtel  FC   3-0

K. Achel VV A - K. Hechtel FC 3-0

Ruim een helft mocht rode lantaarn Hechtel hopen om toch een puntje mee te nemen vanop de Siggert, een helft waarin het een dubbele muur optrok op eigen helft en groen-wit veel goede wil aan de dag legde maar niet de juiste (…)

K. Achel VV B –  GT Lommel Kolonie    1-0

K. Achel VV B – GT Lommel Kolonie 1-0

De wedstrijd kende een lange en moeizame aanloop en het steriele veldoverwicht van de thuisploeg leidde nauwelijks tot kansen. We waren bijna een half uur ver toen Stijn Deckers in het strafschopgebied zijn tegenspeler poortte (…)

K. Achel VV A   -   KFC Eksel A    2-2

K. Achel VV A - KFC Eksel A 2-2

Al in de vroege aanvangsfase werd duidelijk dat er enorm veel energie verbruikt zou worden in deze klassieker. Joop Daniëls werd door Niels Vanhelden diep gestuurd maar knalde over (4’). Eksel reageerde via Wasiak maar Ian (…)

Helpende handen gevraagd !

Zie afbeelding voor info.

Wedstrijdnieuws

K. Achel VV A   -   Zepperen-Brustem A   3-1

K. Achel VV A - Zepperen-Brustem A 3-1

Nog eens een ouderwetse topper op de Siggert waarin groen-wit de kans kreeg om bij winst de ruime achterstand op leider Zepperen-Brustem tot 5 punten te herleiden. De bezoekers deelden al in de 1ste minuut een speldenprikje uit (…)

Krantenartikel 2de periodetitel

(…)

Eetdagen 11 - 12 maart

Beste clubleden,                                                                                                                                  op zaterdag 11/03 en zondag 12/03 organiseert de club voor het eerst eetdagen : (…)

K. Achel VV B –  K. Peer SV   3-0

K. Achel VV B – K. Peer SV 3-0

Groen-wit moest vanavond de wei in zonder kapitein Christof Kauffmann (afgelopen week vader geworden)  en Joey Soers & Yento Hendriks (beiden doorgeschoven naar de A-ploeg). Maar een ijverige Raf Theunissen en Bert Van Den (…)

K. Achel VV A   -   KFC Helson-Helchteren A   0-0

K. Achel VV A - KFC Helson-Helchteren A 0-0

Een eerste helft met schaarse mogelijkheden en dus een logische brilscore na 45 minuten. Voor de thuisploeg was er een knappe vrije trap van Jasper Vandebroek die door doelman Mombaerts in hoekschop werd verwerkt (18’). Groen-wit (…)

K. Achel VV A   -  Herk-De-Stad FC  A    3-0

K. Achel VV A - Herk-De-Stad FC A 3-0

Groen-wit behaalde eerder deze week al een knappe uitoverwinning op het veld van Weerstand Koersel (2-4) maar na amper 48 uur was het toch de vraag hoe de overstap van het harde kunstgrasveld naar de doorweekte en zware grasmat (…)

K. Achel VV B –  KSK Meeuwen B   1-0

K. Achel VV B – KSK Meeuwen B 1-0

Na de moeizame maar spectaculaire remonte afgelopen zondag op het veld van Peer SV die Achel VV B een verdiende periodetitel opleverde, mocht een gehavende thuisploeg vanavond al opnieuw de wei in tegen KSK Meeuwen B. Beide (…)

K. Achel V.V. wenst u...

gezellige kerstdagen en een gezond & sportief 2023 !

K. Achel VV A   - Juve Hasselt  A     3-0

K. Achel VV A - Juve Hasselt A 3-0

Het veldoverwicht van de thuisploeg was overweldigend tegen een bezoekende ploeg die zich massaal terugtrok op eigen helft met als enige doel om dat éne puntje mee naar Hasselt te nemen. Lange tijd leek dat een uitstekend plan (…)

K. Achel VV B –  KFC Helson-Helchteren B  6-1

K. Achel VV B – KFC Helson-Helchteren B 6-1

Op een ijskoude Siggert liep groen-wit al in de eerste minuten – net als de vorige wedstrijd  -  tegen een ijskoude douche aan. De verdediging liet zich al te gemakkelijk ringeloren en ondanks een eerste knappe parade van doelman (…)

K. Achel VV A   -   KFC Alken A  3-1

K. Achel VV A - KFC Alken A 3-1

Groen-wit nam een vliegende start. Knap voorbereidend werk van Joop Daniëls bracht de bal via tussenstation Andy Peeters in de voeten van Axel Maes die de vroege voorsprong tegen de netten prikte (5’ 1-0). Enkele minuten later (…)

K. Achel VV B –  KRC Peer B  3-2

K. Achel VV B – KRC Peer B 3-2

Groen-wit was niet bij de les in het eerste kwartier en liep al snel achter de feiten aan. Al na twee minuten mocht een bezoekende aanvaller op rechts al te gemakkelijk voorbrengen en Winters kon eenvoudig binnentikken (2’ 0-1). (…)

MATCHDAY !!!

Titelwedstrijd 1ste seizoenshelft U21 op zaterdag 19 november 14u30 Achel V.V. – F.C. Eksel. Supporters op post ! Forza Achel !!!!!!!!!!!!!

K. Achel VV A - Park Houthalen  1-0

K. Achel VV A - Park Houthalen 1-0

Opnieuw een talrijk opgekomen publiek voor de topper tussen het hoog geklasseerde Park Houthalen en een fel gehavend groen-wit dat een bewogen week achter de rug heeft. Trainer Van Hout verliet onverwacht de club en wordt (…)

Aanspreekpersoon Integriteit (API)

Mijn naam is Sam Follon. Ik ben de Aanspreekpersoon Integriteit (Club-API) van voetbalclub Achel VV. Als speler, ouder, trainer, bestuurder of andere vrijwilliger van onze voetbalclub kan je bij mij als Club-API terecht met een (…)

Nieuwe trainer

Achel V.V. bereikte een akkoord met Benny Lunenburg (ex-Dessel Sport) als nieuwe T1 ter vervanging van Jan Van Hout die enkele dagen geleden de club verliet voor Witgoor Sport. Voor Benny Lunenburg is het een terug thuiskomen op (…)

K. Achel VV B –  Sp. Ellikom 2-2

K. Achel VV B – Sp. Ellikom 2-2

Voor groen-wit kon de wedstrijd niet beter beginnen. Al na 5 minuten leverde Kevin Hermsen vanop links een gemeten voorzet af op het hoofd van Bert Van Den Dungen die de thuisploeg meteen op rozen zette (5’ 1-0). Wat volgde was (…)

K. Achel VV A   -   SV Herkol  0-1

K. Achel VV A - SV Herkol 0-1

SV Herkol heeft op zijn minst gezegd een bewogen week achter de rug en moest noodgedwongen afscheid nemen van een aantal spelers. Wie echter op voorhand dacht vanavond een ontredderde ploeg aan te treffen, kwam bedrogen uit. De (…)

Noteer alvast in je agenda!

Achel V.V. organiseert haar 2de diner-seats op zaterdag 26 november voorafgaandelijk aan de thuiswedstrijd tegen F.C. Alken. Meer info volgt.

K. Achel VV B –  K. Neeroeteren FC     2-1

K. Achel VV B – K. Neeroeteren FC 2-1

Alle goede bedoelingen ten spijt, maar groen-wit vond lange tijd geen gaatje in de oranje afweer. Pas na 25 minuten was er een knappe actie van Raf Theunissen op links die Kevin Hermsen bereikte. Kevin kapte zich knap vrij maar (…)

K. Achel VV A   -  Weerstand Koersel A   3-0

K. Achel VV A - Weerstand Koersel A 3-0

Ruime  belangstelling op De Siggert voor deze wedstrijd tussen 2 ploegen die door talloze trainers voor het seizoen als titelkandidaat naar voren werden geschoven. In een open en snel wedstrijdbegin waar beide ploegen volop voor (…)

K. Achel VV B –  FC Maasland NO  B  3-0

K. Achel VV B – FC Maasland NO B 3-0

Beide ploegen stonden voor aanvang van deze wedstrijd met hetzelfde puntenaantal op 3 punten van leider GS Bree-Beek. Het eerste kwartier waren beide ploegen aan elkaar gewaagd maar groen-wit eiste steeds meer veldoverwicht op en (…)

K. Achel VV A   -  GS Bree-Beek A   4-1

K. Achel VV A - GS Bree-Beek A 4-1

De topper vanavond tegen leider GS Bree-Beek, dat tot dusver een foutloos parcours aflegde, kon op behoorlijk wat belangstelling rekenen op de Siggert. Beide ploegen kozen voluit voor de aanval. Dat resulteerde in een eerste (…)

K. Achel VV A   -  Bregel Sport A    3-2

K. Achel VV A - Bregel Sport A 3-2

Er viel veel spektakel te beleven vanavond op de Siggert. Voor de wedstrijd werden de Achelse jeugploegen voorgesteld en dus bleven de tribunes goed gevuld voor de komst van het Genkse Bregel Sport. En die zagen twee offensief (…)

K. Achel VV B – Sparta Lille  1-0

K. Achel VV B – Sparta Lille 1-0

De eerste competitederby tegen de buren uit Sint-Huibrechts Lille sinds jaren zorgde alvast voor een goedgevulde tribunes op de Siggert. Die zagen aanvankelijk een evenwichtige wedstrijd waarin beide ploegen aan elkaar gewaagd (…)

K. Achel VV A   - Zonhoven United A   2-0

K. Achel VV A - Zonhoven United A 2-0

Met Zonhoven United kreeg groen-wit op de Siggert al meteen een lastige tegenstander op bezoek (nog steeds met ex-Achel VV-trainer Bart Vandewalle aan het roer) – die vorige week ook een eerste overwinning had binnengehaald. (…)

K. Hechtel FC – K. Achel VV A    0-5

K. Hechtel FC – K. Achel VV A 0-5

K. Hechtel FC – K. Achel VV A    0-5 Groen-wit pakte meteen op de eerste speeldag zijn eerste driepunter nadat promovendus Hechtel met een kurkdroge 0-5 opzij werd gezet.  De eerste speldenprikjes kwamen nochtans van de (…)

blomme.legal versterkt zich met Annelies Maes

Annelies studeerde in 2016 met onderscheiding af als Master in de Rechten aan de Universiteit Gent en deed vervolgens 6 jaar ervaring op in een gespecialiseerd kantoor in Dendermonde. Met haar voorliefde voor het (…)

Diner seats

Diner seats

Beste sportvrienden, op zaterdag 10 september spelen we onze eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen 2022-2023. We ontvangen dan Zonhoven United op De Siggert. Voorafgaandelijk aan deze wedstrijd organiseren we meteen ook (…)

KSK Heist - K. Achel VV A   3-0 (CrokyCup)

KSK Heist - K. Achel VV A 3-0 (CrokyCup)

Voor Achel VV eindigde vanavond het knappe bekeravontuur op de stugge grasmat van eerste nationaler KSK Heist. Maar ondanks het verschil van 3 reeksen en de tropische temperatuur, was groen-wit niet gekomen om zich in te graven (…)

Podiumplaats U17 op tornooi in Bokrijk

Proficiat aan onze U17 ! Zij behaalden vandaag brons op een tornooi in Bokrijk. Knap gedaan!

Vriendschappelijke wedstrijd U17

Extra vriendschappelijke wedstrijd U17.

Met de bus mee naar Heist-op-den-Berg

Beste supporters, de club legt aanstaande zondag een spelersbus in voor de bekerwedstrijd in Heist-op-den-Berg. Voor slechts 5 € kunnen ook een 35-tal supporters met de bus mee. Gelieve dit dan voor vrijdagmiddag 12u00 aan mij (…)

K. Achel VV A – RRC Stockay-Warfusee A   5-2

K. Achel VV A – RRC Stockay-Warfusee A 5-2

Zonder pardon kegelde groen-wit vanmiddag in de 2de ronde van de Croky Cup het Waalse RRC Stockay-Warfusee, 2de amateurklasse notabene, uit het Belgische bekertornooi. Een verschroeiende start van de thuisploeg leverde binnen de (…)

Abonnement seizoen 22-23

(uitgezonderd bekerwedstrijden) voor maar € 100. Nu te koop: abonnement thuiswedstrijden 1ste provinciale  en 4de provinciale  Meer info of bestellen bij Vital Davids of Helga Winters.